La companyia!

Nosaltres som la COMPANYIA PEUS GROSSOS! Una companyia de teatre per a tots els públics en vies de professionalització, fundada a Vilanova i la Geltrú l’any 2000 pels germans Bernat, Genís i Clara Soler Mañé. Actualment l’equip creatiu de la companyia està format per Bernat i Clara Soler, Marina Prados i Alba Llorens; tots ells estudiants de diferents àmbits de les arts escèniques, les arts plàstiques i la música.

Durant els primers anys representàvem diferents obres curtes per a la família i els amics. Atrets per la cultura i tradició vilanovina que tant vivim, els inicis de la companyia es van veure molt marcats per la creació de dracs, gegants, capgrossos i altres elements festius. El que va començar com un joc va anar creixent a mesura que nosaltres també creixíem i amb l’entrada de nous membres, la companyia va entrar en la dinàmica de preparar cada estiu un nou espectacle que representa durant el curs següent.

Des del 2006 la companyia disposa d’un taller, lloc d’assaig i petit teatre, on es preparen (des de l’escenografia al vestuari, passant pels titelles i la direcció escènica) i s’estrenen les seves produccions: el Taller-Teatre dels Peus Grossos. Durant els últims anys ens hem dedicat sobretot a la creació d’espectacles de petit format per a un sol actor. Els nostres espectacles s’han vist arreu de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià.

El desembre del 2012 el nostre espectacle Les 1001 nits va guanyar el Premi Clap, en la Mostra de Teatre Jove del Centre Cívic Sant Jordi-Riera Baixa del Prat de Llobregat.

salutacio
Highsnobiety Sneakers