Nova producció: El vol de la Nàdia

Ens fa molta il·lusió anunciar un nou espectacle: El vol de la Nàdia: molt per parlar, molt perviure. Un muntatge produït amb Tracart Aula d’Activitats Teatrals emmmarcat en la campanya ‘Provem-ho en català. Molt per parlar. Molt per viure’, muntatge emmarcat en la campanya ‘Provem-ho en català. Molt per parlar. Molt per viure’, muntatge emmarcat en la campanya muntatge emmarcat en la campanya ‘Provem-ho en català. Molt per parlar. Molt per viure’, impulsada per Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

La Nàdia és una nena a qui li agrada fer volar coloms i passar-se hores i més hores al balcó. Li encanten els ocells, els coloms i els colomins, es passa les tardes observant-los i dibuixant-los. Fa ben poc que ha arribat a una nova ciutat i tot se li fa estrany i complicat, sobretot perquè té una mica de vergonya… Gràcies a la Rita, una veïna seva ben curiosa, als ocells que les uneixen i a la seva pròpia empenta, la Nàdia aconseguirà endinsar-se a la nova ciutat, a les paraules que amaga i a la nova llengua que parlen els seus veïns.

El vol de la Nàdia és un espectacle de petit format pensat per a un públic familiar. D’una manera poètica i planera, el muntatge desplega tot un univers visual sobre el català com a llengua de cohesió i d’integració, important a l’hora de crear lligams comunitaris.

Un espectacle familiar amb titelles de petit format, adaptable a qualsevol espai: biblioteques, centres cívics, escoles, petites sales o qualsevol plaça o carrer. Podeu trobar aquí el dossier artístic de l’espectacle.

Envia’ns un correu electrònic a cpeusgrossos@gmail.com per demanar-nos-en més informació!

 

Sesión PMarcs 5618 Galo Tobías