Blau!

Amb Blau!, l’any 2007, ens vam atrevir a escriure un espectacle amb guió original cent per cent i vam arribar als 40 minuts de durada, tota una proesa, perquè fins aleshores no havíem passat mai del quart d’hora. L’escenografia la vam fer amb caixes de fruita de fusta, que ens va donar l’Antònia de la fruita.

Blau! explicava la història d’una nena que no podia parar de fer preguntes, la Mercè-Blau. Com que veia que a casa seva els seus pares no li podien donar una resposta a totes les seves preguntes va demanar ajuda a un ésser molt savi, que l’ajudà a emprendre un viatge al fons del mar. Tot això només per trobar una resposta a la pregunta que la tenia més intrigada: per què es deia Mercè-Blau?

Blau_01

Fitxa tècnica

Idea, guió original i posada en escena COMPANYIA PEUS GROSSOS, 2007.                             Actors Clara Soler, Bernat Soler, Genís Soler, Kílian Pérez, Neus Llorens.
Confecció del vestuari Marta Domingo, Núria Mañé.                  
Música Yusuf Islam, BSO Le fabuleux destin d’Amélie Poulain, Renato Carosone, El país sense nom,  Giuseppe Verdi, The Beatles, La granja de L’Estaquirot.       
Agraïments L’Estaquirot teatre, Fruites Sanmartín, Alba Llorens, les nostres famílies i l’inventor/a de les brides.

Blau_02

Nike Magista Obra Low