En Maginet tap de bassa

En Maginet tap de bassa és un conte per a nens escrit per Bienve Moya (La Galera, 1974; El Cep i la Nansa, 2004) que la Companyia Peus Grossos us presenta en format d’espectacle de titelles, el primer sobre el món casteller. La història explica la importància de la canalla en tota colla castellera i pot ser l’acte ideal per a les diades assenyalades de les colles que vulguin dedicar un moment especial a la seva canalla. Al mateix temps que es pot oferir a la resta de públic com una bona manera innovadora i atractiva de difondre el món casteller i els seus valors als més menuts i engrescar-los a formar part activa del nostre patrimoni cultural. Tant el text de l’espectacle com l’escenografia i el vestuari de titelles i actors s’adapta a cada colla castellera i a cada ciutat. També se’n va fer una versió de petit format per a un sol actor.

Maginet_01

Fitxa tècnica

Idea, escenografia i posada en escena COMPANYIA PEUS GROSSOS, 2012.
Conte original En Maginet tap de bassa, Bienve Moya (El Cep i la Nansa, 2004).
Adaptació al teatre Bernat Soler.
Actors Bernat Soler, Clara Soler, Marina Prados, Kílian Pérez.
Tècnic Guillem Galimany.
Tèxtils de l’escenografia i confecció del vestuari Àngels Puerto i Núria Mañé.
Música La Portàtil FM; toc de castells de Vilanova.

Maginet_02

Adidas Tubular Boost