Les 1001 nits

Us presentem una versió lliure dels contes de l’Orient Mitjà recollits entre els segles IX i XIV, amb uns personatges estripats i poètics a la vegada que es donen a conèixer en una escenografia que consisteix en uns bastidors amb robes tenyides de colors, tot recreant espais que van des del fons del mar al palau d’un rei, on la protagonista de la història, la Xarazad explicarà els seus contes per guarir els malsons del rei. Tot plegat amb alguns tocs d’actualitat que faran que l’espectacle sigui, realment per tots els públics i per totes les edats.

El desembre del 2012 aquest espectacle va ser mereixador del Premi Clap, en la Mostra de Teatre Jove organitzada pel Centre Cívic St. Jordi-Riera Baixa del Prat de Llobregat. Més tard també en vam fer una versió de petit format: El geni i el pescador. Un contes de les 1001 nits.

Vegeu un clip de l’espectacle aquí.

les1001nits_01

Fitxa tècnica

Idea, escenografia i posada en escena COMPANYIA PEUS GROSSOS, 2011.
Adaptació al teatre Bernat Soler.
Actors Alba Llorens, Bernat Soler, Clara Soler, Kílian Pérez, Marina Prados, Neus Llorens.
Tècnic de so i llum Genís Soler, Guillem Galimany.
Tèxtils de l’escenografia Núria Mañé i Àngels Puerto.
Confecció del vestuari Núria Mañé, Marta Domingo i Gemma Burcet.
Música Lennon&Ono, Yann Tiersen, Els Francolins, La Portàtil FM, Bill Halley, The Doors, Pascal Comelade, Nino Rota.

les1001nits_02

adidas