El petit príncep

Estrenat el setembre del 2009, El petit príncep de la COMPANYIA PEUS GROSSOS és una poètica versió del conte filosòfic d’Antoine de Saint-Exupéry, amb una posada en escena amb moments molt més atrevits respecte produccions anteriors, que comença convertint el públic en les tecles d’una màquina d’escriure! Mitjançant els nostres titelles, un bagul antic, una escala i coves de vímet us llegim d’una manera molt nostra aquest clàssic universal. El que més ens agrada d’El petit príncep és que cada vegada que un el llegeix hi descobreix coses noves. Aquest espectacle, com el llibre, pot ser llegit (vist) per tothom, que cada membre de la família hi trobarà alguna cosa diferent.

PetitPrincep_01

Fitxa tècnica

Escenografia i posada en escena COMPANYIA PEUS GROSSOS, 2009.
Novel·la original El petit príncep, Antonie de Saint Exupéry, 1943.
Adaptació al teatre Bernat Soler
Actors Alba Llorens, Kílian Pérez, Neus Llorens, Clara Soler, Bernat Soler.
Tècnic de so i llums Genís Soler.
Confecció del vestuari Àngels Puerto, Marta Domingo, Núria Mañé.
Música BSO Pretty Woman, Abba, BSO Le fabuleux destin d’Amélie Poulain, Antònia Font, Sigur Rós, George Harrison, BSO Les choristes i les preuades aportacions de la família Serra Minella.

PetitPrincep_02

Mens Running Shoes